top of page

ROLLENDANS

LEIDEN OF VOLGEN

WELKE ROL SPEEL JIJ NU?

Bij momenten, wanneer je samen bent met collega’s, leidinggevenden of met cliënten, zelfs bij familie of in je eigen gezin gedraag jij je plots anders dan je ‘normaal’ zou doen. In plaats van je los, vrij en spontaan te voelen, is het alsof je in een keurslijf stapt. Onopgemerkt glip je in een rol waarvan jij je niet bewust bent. En al speel jij op dat moment je rol, achteraf analyseer jij de situatie opnieuw en opnieuw om inzichten te krijgen over jezelf, de ander en de dynamiek die er speelde.  

You are in charge of your feelings, beliefs, and actions.

And you teach others how to behave toward you.

While you cannot change other people,

you can influence them through your own behaviors and actions.

By being a living role model of what you want to receive from others,

you create more of what you want in your life.

Eric Allenbaugh

 

 

 

Wil jij weten hoeveel rollen jij op een dag vervult als vrouw, moeder, man, vader, partner, zaakvoerder, manager, leidinggevende, uitvoerende, dwarsliggers, innovator, criticus, lieveling, charmeur… en hoe vaak jij hierin de leiding neemt of net de volger bent? Speel je graag de drama queen of king om te bereiken wat je wilt maar zie je dat mensen rondom je afhaken of net het gevecht met je aangaan? Of ervaar je net dat jij afhaakt of jij voor je gelijk gaat? Voel je dan aangesproken om deel te nemen aan de training Rollendans : leiden of volgen. 

 

In deze tweedaagse dompelen we ons met 6 deelnemers onder in de dynamiek die in én rond je speelt. Jij brengt zelf je voorbeelden in om zo de dans te maken tussen de rollen die je bewust en onbewust speelt om aan den lijve te ervaren waar jij de leiding neemt en waar jij volgt en vooral waarom. 

 

Data

 

Op maandag 14 en dinsdag 15 oktober van 10:00 tot 17:00u in het Sarafijn-JobPleziercentrum in de Ten Halvelaan te Zoersel.

Maximaal 6 deelnemers worden intensief begeleid in het leren herkennen, erkennen en spelen van de rollen waarmee jij in aanraking komt. Hoe stap je over van volgen naar leiden en waar leg jij bewust je eigen accenten. En dit door Heinrike Bergmans en Carine Knobbe  

 

Jouw investering bedraagt 555,00 euro ex BTW, KMO-Portefeuille is mogelijk. Jouw investering bedraagt dan 333,00 euro + 116,55 euro BTW, de subsidie bedraagt 222,00 euro. 

In ruil voor jouw hulp in de vorm van feedback, valt de workshop momenteel nog onder een voordelig 'Pilot-tarief' van  300,00 euro ex BTW

Inschrijven kan door op deze link te klikken en je voornaam, familienaam en contactgegevens te mailen.

 

 

bottom of page