top of page
DSC_2649d_edited_edited.jpg

Liesanne Boeren

Dessel
M : 0479 271 927
Email
LinkedIN

“Waarom doe jij een job die je niet graag doet?”

Wij gaan mee op zoek naar het antwoord en begeleiden je veranderingsproces  om echt jobplezier te beleven.

Na enkele jaren doorploeterd te hebben in het onderwijs, sla ik nu mijn eigen weg in. Voor mij geen avonden meer waarin ik helemaal uitgeput en leeggezogen thuis kom. Het gevoel van veel te moeten om te willen voldoen aan ieders verwachtingen heeft me lange tijd weg gehouden bij mezelf. Tot mijn man me letterlijk deze simpele vraag stelde: “Waarom doe jij een job die je niet graag doet?” Om het antwoord op die vraag te zoeken, moest ik mezelf eerst nog meer vragen stellen:
 

  • Wie ben ik en wat leeft er diep vanbinnen?

  • Wat is mijn plek in deze wereld en hoe kan ik die innemen?

  • Waar wil ik naartoe en waarom en hoe? 


Op al deze vragen en meer zoek ik nu graag ook samen met jou een antwoord. Het leven wordt alsmaar hectischer. Je moet vanalles en wordt langs allerlei kanten overbevraagd. Voor je het weet loop je jezelf voorbij. Letterlijk. Door constant te beantwoorden aan de druk van de buitenwereld, vergeet je hoe belangrijk het is om ook naar binnen te kijken, naar jezelf.  Ook jij verdient aandacht van jezelf. Eens je jezelf terug hebt gevonden, kan je bepalen hoe jij als jezelf naar buiten wil komen. Hoe jij je hart naar buiten wil brengen. Stevig en sterk. 

Het is hoog tijd om aan de slag te gaan, niet?


Vanuit rust jezelf (terug)vinden
Een eerste belangrijke stap naar verandering, is tot jezelf komen. Stap uit de drukte en hectiek van alledag en kom tot rust. Vanuit deze rust kan je jezelf (terug)vinden. We passen verschillende technieken toe om de verbinding met onszelf weer tot stand te brengen.


Vanuit je innerlijke zelf groeien naar de juiste focus

Eens de verbinding aanwezig is, is het belangrijk om deze blijvend te maken. Dit doen we door belemmeringen en blokkades op te sporen en op te ruimen. Gedurende dit proces komt er een nieuwe focus tot stand, een focus die niet meer draait om de buitenwereld maar een focus die erop gericht is naar buiten te brengen wat er diep binnenin je leeft. Jij dus.


Van focus naar strategie 
Naar buiten brengen wat er diep vanbinnen leeft, is niet eenvoudig. Je moet immers voortdurend opboksen tegen een omgeving die doordrongen is van je oude gewoontes. Je hebt dus nood aan een goed plan, een strategie om op je bestemming te geraken. Die strategie maken we samen. Letterlijk een houvast voor en een duidelijke focus naar datgene wat je wil bereiken. Eens de strategie er is, is er geen weg terug. Het enige pad dat je nog wil en kan bewandelen is het jouwe.

Ik ben er klaar voor, jij ook?

 

Adressen:
Hogepedestraat 16, 2370 Arendonk
Oude Lillebaan 17, 2275 Gierle
Mijn eigen adres:  Kattenberg 47, 2480 Dessel

 

bottom of page